Over mij

Ik ben Chloë Devriese, een 22-jarige developer met design skills afkomstig uit België. Momenteel ben ik een eerstejaars studente aan de hogeschool West-Vlaanderen in Kortrijk, waar ik de opleiding Multimedia en Communicatietechnologie (MCT) volg.

Waarom nog MCT?

In 2018 behaalde ik mijn eerste bachelors diploma in Digital Design and Development (Devine). 3 jaar lang leerde ik om mijn design en development vaardigheden te combineren om de best mogelijke digitale producten te produceren. Ik had een voorproefje van alles: UX/UI design, front- en back-end development, native development, 2D animaties, …

Tijdens mijn opleiding besefte ik dat mijn interesse vooral bij development lag. Ik hou ervan om mooie interfaces tot leven te brengen, waarbij de prestaties en toegankelijkheid een belangrijke rol spelen.

Ondanks het feit dat ik heel veel geleerd heb de afgelopen periode, begon ik toch te twijfelen. Geloof me, ik vind het heerlijk om mijn creativiteit kwijt te kunnen en digitale zaken tot leven te weken maar op technisch vlak wou ik net iets meer.

Het was toen dat ik besliste om een verkort traject van één jaar en een half in Multimedia en Communicatietechnologie te volgen.

Meer over mij

Naast design en development, hou ik ervan om nieuwe restaurants te ontdekken en kan je me altijd een plezier doen met een Netflix serie.

Ik hou van alles wat te maken heeft met fashion, drink als het kan alleen maar thee of melk, zou daarnaast elke dag pannenkoeken eten en bovendien ben ik verliefd op inspiratie opdoen, boeken lezen, podcasts luisteren, fijne wandelingen maken en de mooie momenten in het leven.